Toimitusehdot

Seuraavia toimitusehtoja sovelletaan Tanema Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Tanema Oy myy tuotteita Suomessa asuville täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin, jotka löytyvät verkkosivuilta www.villakoira.com.

Asiakastiedot

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimensä, sähköpostiosoitteensa ja osoitteensa sekä antaa suostumuksensa siihen, että Tanema Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.

Lakisääteinen rekisteriseloste:

Rekisterinpitäjä:
Tanema Oy
Y-tunnus 0523147-3
Vuorimiehenkatu 31 B 35
00140 Helsinki
Sähköposti: info@villakoira.com
 

Rekisterin nimi: www.villakoira.com -verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin sisältämät tiedot: Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Rekisterin sisältämiä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö:
Jorma Tikka
sähköposti: info@villakoira.com

Hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina palvelun sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan postitse tai Matkahuollon Lähellä-pakettina, asiakkaan valinnan mukaisesti. Tuotteiden toimituskulut ovat 8 euroa lähetystä kohti, tuotteiden lukumäärä ei vaikuta lähetyskuluihin. Osa tuotteista toimitetaan ilman erillisiä toimituskuluja. Posti ja Matkahuolto säilyttää tuotteita 7 päivän ajan,  jos asiakas ei nouda lähetystään tänä aikana se palautetaan takaisin lähettäjälle.  Tuotteet voidaan toimittaa uudelleen erillistä korvausta vastaan.

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-4 työpäivää.

Maksuehdot

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai Mastercard-korteilla, Tanema Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy, mutta ota reklamaatiotapauksissa ensisijaisesti yhteys tavarantoimittajaan eli Tanema Oy:hyn.

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai Mastercard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Muut maksutavat

Jos et halua maksaa millään ylläolevista maksutavoista, niin voit maksaa myös tilisiirrolla. Jätä tilauksesi silloin  sähköpostilla. Tilisiirrolla maksettaessa maksu tulee suorittaa etukäteen ja lähetämme tavarat vasta, kun suoritus näkyy tilillämme.

Verkkokauppaostojen palautusehdot

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilattuun tuotteeseen. Asiakas voi myös vaihtaa väärin tilatun tuotteen oikeaan tuotteeseen. Palautuksesta tai vaihdosta on ilmoitettava aina etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info@villakoira.com, jolloin asiakas saa ohjeet palautuksesta ja palautusosoitteen. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja sinällään myyntikelpoinen, ja myyntipakkauksen tulee olla ehjä. Palautuksen tulee sisältää kaikki tuotteen osat, lisävarusteet ja käyttöohjeet. Palutettava tuote on pakattava asianmukaisesti. Palautussähköpostissa pitää mainita lähettäjän/tilaajan nimi, osoite, puhelinumero, tilausnumero, päivämäärä ja palautuksen syy. Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista. Säilytä postista saamasi tosite.

Jos myyjä on toimittanut väärän tuotteen tai tuotteessa on vika, niin myyjä vastaa palautuskustannuksista ja mahdollisen uuden tuotteen lähetyskustannuksista.  Postista tai Matkahuollosta noutamatta jätettyjä tilauksia ei katsota palautukseksi.

Palautusoikeudessa on kuluttajasuojalain mukaan rajoituksia: hygienia- ja intiimitavaroilla ei ole palutusoikeutta myyntipakkauksen avaamisen jälkeen. Näitä tuotteita ovat ovat esimerkiksi hammasharjat ja muut suuhygieniatuotteet, partakoneiden terät ja verkot, ladyshave- ja epilaattorituotteet, kuumemittarit ja kotiparturi- ja hiustenhoitotarvikkeet. Tulostinlaitteiden avattuja värikasetteja ja mustepatruunoita sekä avattuja paristo- ja akkupakkauksia ei myöskään voi palauttaa.

Reklamaatiot

Jos asiakkaalle on toimitettu väärä tai virheellinen/vahingoittunut tuote, tulee asiakkaan heti ilmoittaa virheestä Tanema Oy:lle sähköpostitse osoitteeseen info@villakoira.com. Tavaran virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisellä neuvottelulla, asiakkaalla on oikeus saattaa riita kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi.