11981.
Tarjouspaketti 4 kpl s-bag pölypusseja, pestävä suodatin ja moottorisuodatin, alkuperäisiä. Kaikki yhteishintaan!
Tarjoushinta: 25,00 €
Normaalihinta: 39,00 €
10832.
Electrolux pölynimurin lattiasuulake, sopii malleihin joissa on soikea (ovaali)putki,
Sopii myös pussittomiin AEG ja Electrolux malleihin, joissa on ovaalin muotoinen putki.
Tarjoushinta: 39,00 €
Normaalihinta: 59,00 €
Imurisopivuus: Electrolux

Tervetuloa Taneman verkkokauppaan!

Verkkokaupastamme löytyvät pölypussit pölynimureihin, imureiden suodattimet, suulakkeet, letkut ja muut imuritarvikkeet.  Kahvinkeittimien kannuja on laaja valikoima, sivuilta löytyy myös muita kahvinkeittimien tarvikkeita. Verkkokaupan sivuilla on myös muita tarvikkeita, kuten partoneiden verkkoja ja teriä, tarvikkeita muihin kodinkoneisiin jne.

Tilaaminen on helppoa, ja toimitamme tilauksesi nopeasti postin välityksellä kaikkialle Suomeen.

Myymälästämme löydät kaikki verkkokauppamme tuotteet sekä niiden lisäksi parranajokoneiden verkkoja ja teriä, rasva- ja hiilisuodattimia liesituulettimiin, suodattimia ilmanpuhdistimiin, varaosia ja tarvikkeita pyykinpesukoneisiin, astianpesukoneisiin sekä keittiön pienlaitteisiin, mikrouunien lasilautasia ja paljon muuta. Valikoimissa on myös pölynimureita, kahvinkeittimiä ja muita kodinpienlaitteita.

Tervetuloa ostoksille. Jos haluat tilata verkkokaupasta puuttuvia tuotteita, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.  Verkkokauppamme uudiistuu tämän vuoden aikana.

Tanema Oy on vuonna 1983 perustettu yhtiö, joka myy imuritarvikkeita ja kodinkonevaraosia. Yrityksellä on myymälä Helsingissä,  Hämeentie 23, 00500 Helsinki ja varastomyymälä Laivurinkatu 43, 00150 Helsinki, Viiskulma, sen lisäksi se harjoittaa maahantuontia ja tukkukauppaa.

Tanema Sörnäinen

Sörnäisten myymälä
HUOM! Hämeentien myymälä on taas avoinna.